WatchR – órás blog

WatchR – órás blog

Zenith Chronomaster Open
Cikkek

Bemutatkozott a Zenith Chronomaster Open

Közel húsz évvel ezelőtt (2003.) került bemutatásra a Zenith Chronomaster Open első generációja, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobban kiemelje El Primero szerkezetét. Ez volt az első alkalom az óragyártás történetében, hogy egy kronográf óra a számlapon lévő kivágáson keresztül felfedje szerkezete lelkét.

Ugyanez elmondható az új Zenith Chronomaster Open modellről is, amelyet a vállalat idén mutatott be a Watches & Wonders rendezvényen. Ráadásként tovább viszi az ikonikus háromtónusú számlapot, amely 1969-es bemutatása óta az El Primero összetéveszthetetlen és azonnal felismerhető dizájneleme. A Chronomasterhez hasonlóan a tok karimáján egy tachiméter skála található.

Zenith Chronomaster Open
Zenith Chronomaster Open

A tizedmásodpercek mérésére is alkalmas El Primero 3600 automata szerkezet a Chronomaster Sportban használt kaliber frissített változata, mely 60 órányi járástartalékot tudhat magáénak.

Zenith Chronomaster Open

A szerkezet mozgását a tok hátulján lévő zafírüvegen keresztül lehet megcsodálni, amelynek átmérője 39 mm. A Chronomaster Open rozsdamentes acélból készült karóra kiskereskedelmi ára 10.000 dollár, míg a rózsaarany változat 21.300 dolláros árcédulával kerül piacra.

A gyártó honlapján további információk is elérhetőek: Zenith


Forrás: WatchTime

Vissza a kezdőlapra

close

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről!

Kéretlen reklámokat, nem fogunk küldeni részedre!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük