WatchR – órás blog

WatchR – órás blog

IWC Big Pilot's Watch 43
Cikkek

Az IWC a legújabb Big Pilot’s Watch 43-mal bővíti a Top Gun sorozatot

Az IWC az idei Watches & Wonders rendezvényen a Big Pilot’s Watch 43 modellel bővítette a Top Gun kollekcióját. Ez a kifejezetten klasszikus pilótaóra az első Top Gun Big Pilot’s Watch, amely 43 mm-es tokban debütál.

Dizájn tekintetében jól eltalált az összhang a fekete cirkónium-oxid kerámiából készült tok, valamint a titánium hátlap között, míg a fekete számlap és a mutatók teszik igazán karakteressé az órát. Az IWC és a Pantone a fekete kerámia színt „IWC Jet Black”-ként aposztrofálja. Az órát az IWC automata 82100-as kalibere hajtja, mely a Pellaton kopásmentes kerámiából készült felhúzó szerkezetének köszönhetően 60 órányi járástartalékot garantál viselőjének. A lágyvas belső tok megvédi a szerkezetet a mágneses mezők hatásaitól, míg az elülső üveg biztonságosan a helyén marad a légnyomás hirtelen csökkenése esetén is.

IWC Big Pilot's Watch 43
IWC Big Pilot's Watch 43

A legújabb Top Gun óra zöld textil szíjjal van felszerelve, ami az integrált EasX-Change rendszernek köszönhetően egyszerűen cserélhető. Amennyiben szeretnénk magunkénak tudni egy ilyen típusú IWC karórát, úgy megközelítőleg 10.300 dollárt szükséges érte leszurkolnunk.

 A gyártó honlapján további információk is elérhetőek: IWC


Forrás: WatchTime

Vissza a kezdőlapra

close

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről!

Kéretlen reklámokat, nem fogunk küldeni részedre!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük