WatchR – órás blog

WatchR – órás blog

Swatch_Omega_MoonSwatch
Cikkek

ÍME A „MOONSWATCH”, AZ OMEGA ÉS A SWATCH KÖZÖS GYERMEKE

A Swatch Group két márkája azért fogott össze, hogy egy igazán klassz képet adjon a Moonwatchról és szélesebb közönség számára is elérhetővé tegyék ezt a nagyon keresett klasszikust. Most pedig lássuk, hogy milyen is lett a MoonSwatch.

A világűr ihlette ezt a tizenegy biokerámia kvarc kronográfból álló új kollekciót, amelyet Naprendszerünk bolygóiról neveztek el. A biokerámia kétharmad részben kerámia és egyharmad része ricinusolajból származó anyag egyedülálló keveréke. Ahogyan az várható volt, az emberek órákig álltak sorban, hogy megszerezhessenek egyet az elérhető példányok közül és a boltokban gyorsan kifogytak a készletek.

Swatch_Omega_MoonSwatch_02
Zürich, Svájc

Ugyan az olyan színek, mint a rózsaszín és a halványkék, határozott utalást tesznek arra, hogy ezek nem a szabványos Speedmaster órák, ugyanakkor a még avatatlan szemek számára is nyilvánvaló a hasonlóság. A Moonwatch legfontosabb tervezési jellemzői a MoonSwatchban is megtalálhatóak: az aszimmetrikus tok, a kultikus tachiméteres skála és a jellegzetes Speedmaster segédtárcsák.

Swatch_Omega_MoonSwatch
MoonSwatch

Minden MoonSwatch saját küldetésnyilatkozattal, inspiráló gravírozással és közös „OMEGA X SWATCH” logóval rendelkezik a számlapon és a koronán, míg az akkumulátorfedelek a Föld bolygót ábrázolják. A dizájnerek tovább próbálták erősíteni azt a vonalat, hogy a viselője átérezhesse az asztronauta életérzést a mindegyik modellhez megfelelően passzoló tépőzáras óraszíjakkal. Az első modellek március 26.-án kerültek a polcokra előre meghatározott Swatch üzletekben, kiskereskedelmi áron pedig 260 dollárért lehet megvásárolni őket.

A gyártó honlapján további információk is elérhetőek: MoonSwatch


Forrás: WatchTime

Vissza a kezdőlapra

close

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről!

Kéretlen reklámokat, nem fogunk küldeni részedre!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük