WatchR – órás blog

WatchR – órás blog

Grand Seiko „Night Birch” ref. SLGH017
Cikkek

A Grand Seiko bemutatja a „Night Birch” ref. SLGH017 modelljét

A Grand Seiko a 2021-es Genève-i Grand Prix d’Horlogerie díjjal elismert „White Birch” után, elkészítette a „Night Birch” modellt is (SLGH017). Ahogy a neve is sugallja a karóra fekete számlappal rendelkezik és a finom textúrája egy nyírfa kéregmintáját idézi.

Az igazán kifinomultnak mondható számlapja tökéletesen illik a félkövéren felvitt markerekhez és a 3 óránál található dátumjelzés a karóra eleganciáját hivatott nyomatékosítani. A számlapja alatt a néhány éve megjelent 9SA5-ös kaliberű modern automata szerkezet kapott helyet, mely lenyűgöző 80 órás teljesítménytartalékot tudhat magáénak és a napi +5 és -3 másodperc közötti eltéréssel nem lehet panaszunk a pontosságára sem.

Grand Seiko „Night Birch” ref. SLGH017
Grand Seiko „Night Birch” ref. SLGH017

Elődjéhez képest az igazán nagy előrelépést a titán anyaghasználat jelenti. A tok 100 méterig vízálló, átmérője 40 mm, vastagsága 11,7 mm. Az órát a Grand Seiko legújabb dizájnfrissítése, az „Evolution 9” jellemzi, amely egy összetett Zaratsu polírozott fazettált tokot, nagy mutatókat és feltűnő markereket foglal magában.

A Grand Seiko „Night Birch” előreláthatólag augusztustól lesz elérhető és az előzetes információk alapján 10.400 dolláros kiskereskedelmi áron juthatunk hozzá.

A gyártó honlapján további információk is elérhetőek: Grand Seiko


Forrás: WatchTime

Vissza a kezdőlapra

close

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről!

Kéretlen reklámokat, nem fogunk küldeni részedre!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük