WatchR – órás blog

WatchR – órás blog

Aquaracer Professional 1000 Superdiver
Cikkek

A TAG Heuer bemutatta az Aquaracer Professional 1000 Superdivert

Egy évvel az Aquaracer új generációjának bemutatása után a TAG Heuer az idei Watches & Wonders rendezvényen bemutatta az Aquaracer Professional 1000 Superdivert. A kivételes teljesítményt szem előtt tartva született meg ez az új professzionális modell, ami 45 mm-es 5-ös fokozatú titánból készült tokban érkezik és 1000 méterig vízálló.

Ez a vízállósági képesség az 1982-ben megjelent Heuer 1000m Diver és az 1984-ben bemutatott Super Professional 1000m diver karórákkal van egy szinten. A hélium elvezető szeleppel felszerelt Aquaracer Professional 1000 Superdiver megkapta az ISO 6425:2018 tanúsítványt, így az úgynevezett szaturációs búvárórákhoz tartozik. Továbbá figyelemre méltó az is, hogy a professzionális búvárórát a Kenissi Manufacture SA által szállított exkluzív automata kaliber hajtja.

Aquaracer Professional 1000 Superdiver

A professzionális búvárórákhoz hasonlóan a fekete számlap az olvashatóságról és a különböző elemek megkülönböztetéséről szól. A TAG Heuer egy fekete sugarasan csiszolt hátteret választott a jellegzetes vízszintes csíkokkal és az óramutató nyíl formája merészebb, mint a klasszikus Aquaracer Professional 300-nak. A percmutató és a másodpercmutató élénk narancssárga színűek lettek, akárcsak az első 15 perc a kerámia előlapon. Az Aquaracer Superdiver 1000 nem mellesleg a Super-LumiNova legmagasabb fokozatát, az SLN Grade X1-et használja, amelynek hála kifejezetten nagy mélységekben is lehetővé teszi az optimális olvashatóságot viselője számára.

Aquaracer Professional 1000 Superdiver

Az Aquaracer szerelmesei már biztosan kiszúrták, hogy a dátum kijelző ablak a számlapon 6 óránál kapott helyet, méghozzá küklopsz nélkül. Erre a technikai kialakításra az óra magas vízállósági tulajdonsága miatt volt szükség. Az Aquaracer Professional 1000 Superdiver a tervek szerint 2022 júliusában kerül a boltokba, hozzávetőleges ára pedig 6.650 dollár lesz.

A gyártó honlapján további információk is elérhetőek: TAG Heuer


Forrás: WatchTime

Vissza a kezdőlapra

close

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről!

Kéretlen reklámokat, nem fogunk küldeni részedre!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük